Pošiljke i plaćanje

 

PLAĆANJE:

 

Načini plaćanja koje prihvatamo su : 

 

1.Bankovnim karticama: Visa, MasterCard, DinaCard, Maestro, American Express. 2. PayPal 

3. Plaćanje pouzećem.

 

Sigurnosni sistem banke garantuje poverljivost i autentičnost vlasnika i samim tim sprečava neovlašćena treća lica da dobiju pristup Vašim podacima. 

 

 

POLITIKA CENA & SLANJA:

 

Sve naše cene su u dinarima (RSD). 

 

Cene proizvoda navedene su na našoj web stranici i PHILOSOPHY zadržava pravo da ih izmeni u bilo kom trenutku. Ovo neće uticati na vaša zakonska prava. 

 

Troškovi slanja nisu uračunati u cenu. 

Osim za iznose preko 8.000 dinara kada je dostava besplatna.

 

Naknada za slanje robe će biti dodata vašoj porudžbini tokom odjave, a može se promeniti u zavisnosti od zemlje u koju se isporučuje. 

 

Važno za klijente izvan teritorije Srbije: uzmite u obzir da bi međunarodne pošiljke mogle imati neke dodatne dažbine i takse nakon što pošiljka stigne u Vašu zemlju. PHILOSOPHY ne može da zna i predvidi ovakve troškove, klijent je dužan da plati dodatne troškove carinjenja.  Cene vidljive na sajtu su prikazane bez poreza jer PHILOSOPHY nije u sistemu PDV-a. Molimo uzmite u obzir da će se porez primenjivati u obliku dažbina nakon što pošiljka stigne na carinu u Vašoj državi. Pored poreza, možda će Vam biti naplaćeni i carinski postupci. Imajte u vidu da je klijent odgovoran za dodatne naknade poput poreza, carina i carinskih naknada. Preporučujemo da zatražite informacije u Vašoj lokalnoj carinarnici kako bi izračunali dodatne naknade. U slučaju da odbijete primanje narudžbine zbog neočekivanih dodatnih naknada, PHILOSOPHY zadržava pravo da naplati i troškove za povrat pošiljke, kao i dodatne troškove koje generiše carina. 

 

 

 

ISPORUKA:

 

 

Rokovi isporuke računaju se od trenutka prijema porudžbine. Priprema za isporuku odvija se tokom radnih dana. Sve narudžbine se šalju u roku od 2-3 dana najkasnije, osim prodaje u periodu praznika kao i sniženja kada se mogu produžiti rokovi. U slučaju da dođe do takvih okolnosti, mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku. 

 

Vreme isporuke je informativnog karaktera i nije deo Ugovora. Isporuka Vaše porudžbine vrši se na adresu koja je navedena u Vašoj porudžbini. Nažalost, nismo u mogućnosti da promenimo adresu za dostavu nakon otpreme paketa. U slučaju da je pošiljka odložena iz nekih razloga ili da se promenila dostupnost proizvoda PHILOSOPHY će Vas o tome obavestiti na vreme. 

 

PHILOSOPHY neće biti odgovoran za bilo kakvo nepoštovanje ili odlaganje u slučaju više sile. Više sile u smislu bilo kog čina, događaja, propusta ili nesreće koja je bila izvan naše kontrole.

 

PHILOSOPHY takođe neće biti odgovran za dela kurirskih kompanija koje koristi za izvršenje isporuka svojih proizvoda.

 

Kuriri će izvršiti pokušaj isporuke na navedenoj adresi. U slučaju neuspešnosti izvršenja kurir će ostaviti izveštaj sa informacijom u kojoj pošti će Vas čekati paket narednih 5 dana. Po isteku 5 dana Vaša porudžbina će biti vraćena nazad nama. U tom slučaju PHILOSOPHY zadržava pravo da naplati ili oduzme bilo koju dospelu sumu za nadoknadu štete koju je pretrpeo zbog nemogućnosti isporuke robe.

 

Ako je pošiljka oštećena prilikom dolaska, molimo Vas da nas kontaktirate u najkraćem roku od 24 sata kako bismo problem pokušali da rešimo sa kurirskom službom.

 

 

Cena isporuke:

 

SRBIJA:

 

Dostava se vrši kurirskom službom POST EXPRESS (POŠTE SRBIJE) i cena je:
- 300,00 rsd


Sve porudžbine preko 8000 RSD imaju besplatnu dostavu.

-Vreme isporuke od 1-3 dana na teritoriji Srbije.

 

 

 

 

 

IZVAN SRBIJE:

 

Dostava izvan Srbije se vrši kurirskom službom DHL i cena je:
- 15 € u dinarskoj protivvrednosti za pakete do 2 kg

- 25 € u dinarskoj protivvrednosti za pakete preko 2 kg

 

 

 

Sve porudžbine preko 15.000 RSD imaju besplatnu dostavu.